FIND THE LAST POSTS

Monday 23 March 2020

ENGLISH TASKS-23-27 th MARCH. FAMILY AND COUNTING.

HELLO EVERYBODY,

HOW ARE YOU DOING? LET'S START THE SECOND WEEK AT HOME. WE CAN DO IT!

COM US VA? ANEM A PER LA SEGONA SETMANA. JUNTS HO ACONSEGUIREM!

Per aquesta setmana us recoman seguir practicant amb el tema de la FAMÍLIA i reforçar expressions i diàlegs que els fillets/es ja  coneixen, (Hello and bye, What's your name? How are you? Where are you? i les respostes a aquestes preguntes.. surten a videos i cançons anteriors, si també els voleu mirar). Per això he fet un vídeo (ben casolà😅)mostrant-vos un exemple de diàleg per fer amb titelles i així aprofit per saludar als fillets/es en persona. A més adjunt també la cançó "FAMILY FINGER".

 Esper que us animeu a jugar amb els vostres fills/es a casa.  Podeu emprar altres titelles o peluixos que tingueu i/o pintar-vos, de nou, els dits de les mans

 I per als de cinc anys ja podeu practicar també "COUNT TO 20(els de 3 i 4 anys comptau fins a 10 o fins on podeu), mirant el video i fent alguna d'aquestes idees per comptar:

  • Comptau objectes o joguines que tingueu. HOW MANY CRAYONS HAVE YOU GOT?  Let's count together..
  • Moveu el cos i comptau: JUMP, HOP ON ONE LEG, CLAP HANDS, TOUCH YOUR NOSE, STAMP  YOUR FEET,  HANDS UP,, .. 20 TIMES!!


Esper que us ho passeu bé jugant a casa en anglès i feu algunes fotos o algun video! Enviau-les al meu correu i les posaré al Blog.  THANK YOU!

 STAY AT HOME, PLEASE!   QUEDAU-VOS A CASA!

Fins després! . See you later!



No comments:

Post a Comment